tag:blogger.com,1999:blog-382478557997272685.post4412345664593232166..comments2022-04-04T13:16:36.570+02:00Comments on Mat och vinbloggen: Sparris, del 2Kristallenahttp://www.blogger.com/profile/05125519491005591347noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-382478557997272685.post-78245725843605917002009-03-02T14:44:00.000+01:002009-03-02T14:44:00.000+01:00Tycker absolut att du skall försöka! Det är inte s...Tycker absolut att du skall försöka! Det är inte speciellt svårt bara man är utrustad med ett stort tålamod. Först inte röra de första tre åren och därefter inte skörda efter midsommar, inte lätt när man ser dem växa och gro i landet.Andershttps://www.blogger.com/profile/06924466101889021394noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-382478557997272685.post-68399788052927273852009-03-01T21:32:00.000+01:002009-03-01T21:32:00.000+01:00Spennende. Nå fikk jeg lyst til å så Asparges også...Spennende. Nå fikk jeg lyst til å så Asparges også. Har aldri prøvd det før....<BR/>Lykke til med veksten der hos deg.<BR/><BR/>Asparges er noe av det beste jeg vet. Med litt smør, salt og pepper på. Nam! :)FO - 2https://www.blogger.com/profile/03151015016640146102noreply@blogger.com