Rökt regnbåge

Ibland är det gott med "snabbmat". På hemvägen stannade jag till i Sjötorp vid Vänern och köpte med mig en rökt regnbåge. Kokade lite färskpotatis och slängde ihop en sås av sådant som fanns i kylskåpet. Så här gjorde jag såsen:

* 2 msk majonäs
* 2 dl gräddfil
* En bunt finhackad gräslök
* 2 msk Kalles kaviar
* Salt, citronpeppar

Kommentar:
Såsen är som sagt en restsås, testa det som finns i kylskåpet och smaka dig fram. Visst kan det misslyckas men följ din intuition så blir det oftast riktigt bra och det mesta som inte blir det går att fixa till. Resterna skulle ändå slängas inom kort. Använd gärna hemgjord majonäs och citronpeppar utan smakförstärkare, finns bla på Krusmyntagården.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannerströms Bouillabaisse

Mannerströms fisklasagne

Lammfärsburgare med mandelpotatismos, vitkål, vinsky & tranbär