Falukorvsgryta
En snabb vardagsrätt som passar bra när man kommer hem från jobbet och är hungrig.
Vi köper gärna Citys egengjorda falukorv.
4 portioner
2 dl Turkisk/Grekisk Youghurt
500 g falukorv i strimlor
1 gul lök, finhackad
1 msk olja
3 dl vatten
3 msk tomatpuré
2 msk fransk senap (Dijon)
1 msk flytande honung
1 tsk Maizena
salt
cayennepeppar
Gör så här:
1,Fräs löken i olja
2.Tillsätt falukorven och sedan tomatpurén
3.Fyll på med vatten och senap.
4.Låt sjuda i 3 min och red med Maizena
5.Tillsätt honung och youghurt.
6.Värm till ca 90 grader, men låt inte koka upp.
Smaka till sist av med salt och cayenne.
Servera gärna med kokt jasminris och en sallad
Vi köper gärna Citys egengjorda falukorv.
4 portioner
2 dl Turkisk/Grekisk Youghurt
500 g falukorv i strimlor
1 gul lök, finhackad
1 msk olja
3 dl vatten
3 msk tomatpuré
2 msk fransk senap (Dijon)
1 msk flytande honung
1 tsk Maizena
salt
cayennepeppar
Gör så här:
1,Fräs löken i olja
2.Tillsätt falukorven och sedan tomatpurén
3.Fyll på med vatten och senap.
4.Låt sjuda i 3 min och red med Maizena
5.Tillsätt honung och youghurt.
6.Värm till ca 90 grader, men låt inte koka upp.
Smaka till sist av med salt och cayenne.
Servera gärna med kokt jasminris och en sallad
Kommentarer
Skicka en kommentar