Falukorvsgryta

En snabb vardagsrätt som passar bra när man kommer hem från jobbet och är hungrig.
Vi köper gärna Citys egengjorda falukorv.

4 portioner
2 dl Turkisk/Grekisk Youghurt
500 g falukorv i strimlor
1 gul lök, finhackad
1 msk olja
3 dl vatten
3 msk tomatpuré
2 msk fransk senap (Dijon)
1 msk flytande honung
1 tsk Maizena
salt
cayennepeppar

Gör så här:
1,Fräs löken i olja
2.Tillsätt falukorven och sedan tomatpurén
3.Fyll på med vatten och senap.
4.Låt sjuda i 3 min och red med Maizena
5.Tillsätt honung och youghurt.
6.Värm till ca 90 grader, men låt inte koka upp.
Smaka till sist av med salt och cayenne.

Servera gärna med kokt jasminris och en sallad

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mannerströms Bouillabaisse

Mannerströms fisklasagne

Lammfärsburgare med mandelpotatismos, vitkål, vinsky & tranbär